(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya.Gidravlik tizimda yuqori bosimli ishchi suyuqlik oqimini samarali uzatishning katta qismi yuqori bosimli rukavlarning fittingiga bog‘liq bo‘ladi.