(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktab o’quvchilarining maktabga adaptatsiya jarayonlari, uning psixologik xususiyatlari va qiyinchiliklari haqida fikr yuritilgan.