(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada rentgen tomografiyasida tasvir sifatini oshirishga qaratilgan zamonaviy texnologiyalar, ayniqsa iterativ rekonstruksiya algoritmlarining roli chuqur o‘rganiladi. Shuningdek, shovqinni kamaytirish, fazoviy aniqlikni oshirish, kontrastni yaxshilash va bemor harakati bilan bog‘liq artefaktlarni bartaraf etish usullari tahlil qilinadi.