(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANOTATSIYA: Ushbu maqola Professional ta’lim muassasalarida Ona tili va adabiyot o‘qitishda va darslarda innovatsion texnologiyalardan foydalanishning nazariy-metodik asoslari mavzusini izchil yoritishga harakat qilindi. Maqolada bayon qilingan fikrlar Professionl ta’lim jarayonlarida foydalnishga tavsiya etiladi.