(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada molekulyar biologiyaning asosiy tushunchalari, genetik materialning tuzilishi va funksiyasi, shuningdek, DNK va RNK bilan bog‘liq masalalar yechish usullari ko‘rib chiqiladi. Misollar yordamida mavzu chuqurroq yoritilib, o‘quvchilarning nazariy va amaliy bilimlarini mustahkamlash maqsad qilingan.