(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya : Ushbu maqolada “Muhandislik va kompyuter grafikasi” fanini oʻzlashtirayotgan talabalarning mustaqil ishini samarali tashkil qilish masalalari koʻrib chiqilgan. Аннотация: В данной статье рассмотрены вопросы как наиболее эффективно организовать самостоятельную работу студентов изучающих дисциплину «инженерная и компьютерная графика» ABSTRACT: This article discusses how to most effectively organize independent work for students studying the discipline “engineering and computer graphics”