(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O‘zbekistonda xotin-qizlarni ijtimoiy qo‘llab-quvvatlash bo‘yicha olib borilayotgan chora-tadbirlar, huquqiy asoslar, davlat va nodavlat institutlarining roli, shuningdek, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, zamonaviy metodlar asosida olib borilgan tahlillar asosida xotin-qizlarning ijtimoiy hayotdagi faolligini oshirishga doir takliflar keltirilgan.