(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Boshlang‘ich ta’lim davri bolalarning hayotdagi birinchi ta’lim qadamlarini qo‘yadigan muhim bosqich hisoblanadi. Bu davrda o‘quvchilarning bilim, ko‘nikma va malakalarini shakllantirish, ularning shaxsiy rivojlanishiga asos yaratish muhimdir. Innovatsion metodlar esa zamonaviy ta’lim jarayonining ajralmas qismi bo‘lib, o‘quv jarayonini yanada samarali va qiziqarli qilish imkonini beradi. Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda innovatsion metodlarning ahamiyati, ularning ta’lim sifatiga ta’siri va amaliyotdagi o‘rni haqida batafsil tahlil qilinadi. Аннотация: Период начального образования знаменует собой первые важные образовательные шаги, которые дети делают в жизни. В этот период документы основываются на процессе контроля знаний, умений и навыков обучающихся. Инновационные методы являются неотъемлемой частью современного образовательного процесса, делая процесс обучения более эффективным и интересным. В статье представлены результаты анализа влияния инновационных методов принятия решений на качество образования и их роли на практике. Abstract: The primary education period is the period when children take their first important educational steps in life. During this period, it is necessary to monitor the knowledge, skills and qualifications of students, based on the judicial process. Innovative methods are an integral part of the modern educational process, making the learning process more effective and interesting. This article presents the results of an analysis of the impact of innovative methods on the quality of education and their role in practice in decision-making.