(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотация: Материал охватывает ключевые компоненты сетей, способы подключения и процессы обмена информацией. Также рассматриваются современные тенденции в развитии компьютерных сетей. Annotatsiya: Maqolada kompyuter tarmoqlarining asosiy komponentlari, ulanish texnologiyalari va tarmoqlar orqali axborot almashinuvi jarayonlari yoritiladi. Unda zamonaviy tarmoqlar va ularning ahamiyati haqida ham ma’lumot beriladi. Annotation: The article provides insight into the core components of computer networks, connection technologies, and the process of data exchange. It also touches on modern developments and applications.