(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Axborot texnologiyalari imkoniyatidan hamma sohalarimizda unumli foydalanib kelinmoqda. Yangi texnologiyalar nafaqat yukimizni yengil, ishimizni unumdor qiladi, balki har tomonlama rivojlanishimizga ham yordam beradi.Ushbu maqolamizda ingliz tili o‘qituvchilarining kasbiy rivojlanishida zamonaviy texnologiyalarning ro‘li va o‘rnini tahlil qilamiz. Abstract. The potential of information technologies is being used effectively in all our spheres. New technologies not only lighten our burden and make our work more productive, but also help us develop in all aspects. In this article, we analyze the role and place of modern technologies in the professional development of English language teachers. Абстрактный. Потенциал информационных технологий эффективно используется во всех наших отраслях. Новые технологии не только облегчают нашу ношу и делают нашу работу более продуктивной, но и помогают нам развиваться во всех аспектах. В данной статье мы проанализируем роль и место современных технологий в профессиональном развитии преподавателей английского языка.