(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Bugungi kunda texnologiyalarning rivojlanishi va ta’lim sohasidagi o‘zgarishlar, o‘quvchilarga bilimlarni faqat sinfxonada emas, balki uydan yoki istalgan joydan ham mustaqil o‘rganish imkoniyatini taqdim etmoqda. Masofaviy ta’lim va axborot texnologiyalari, o‘quvchilarga o‘z o‘quv jarayonlarini boshqarish, vaqtni samarali tashkil etish, ma’lumotlarni izlash va tahlil qilish, shuningdek, elektron manbalardan foydalanishni o‘rganish imkonini beradi. Ushbu maqolada Masofaviy ta’lim va axborot texnologiyalari orqali o‘quvchilarda mustaqil o‘rganish ko‘nikmalarini shakllantirish asosida tashkil etish haqida gap ketgan.