(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bola shaxsida salbiy o’zgarishlarni keltirib chiqaruvchi tashqi ta’sirlarning psixologik-pedagogik asoslari haqida ma’lumot berilgan.