(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarining 5 sinf o‘quvchilariga sinonim so‘zlarni samarali o‘qitish usullari haqida.Sinonim so‘zlarni o‘qitish jaroyonida innavotsion yondashuvlarning ahamiyati va samaradorligi,sinfda sinonim so‘zlarni o‘rgatishda texnologiyalar orqali o‘quvchilarni faol ishtirokini ta’minlash. Abstract: The article discusses the methods of effective teaching of synonyms to 5th grade students of general secondary schools. The importance and effectiveness of innovative approaches in the process of teaching synonyms, ensuring the active participation of students through technologies in teaching synonyms in the classroom.