(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada XIX asr birinchi yarmida Shimoliy Kavkazda Rossiyaga qarshi ozodlik harakati rahnamolaridan biri Imom Shomil faoliyati haqida so‘z boradi. Maqolani tayyorlashda o‘zbek, rus, turk va ingliz tilidagi turli tarixiy maʼlumotlardan foydalanildi.