(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотация: Бу мақалада биз девиантлиқ тüsünчисиғе назар аҗырамыз, яш әвлод арсында девиант болушны қараймыз. Бу хулқ-атворниң рәүжәлинишиғе, җәмийәттеги җинайатниң өсүшигә чоң тәсир көрсәтеди. Девиант хулқ-атворлы шәхслерни реабилитация қилиш темаси да қаралмақта. Мақсат — өсмирлерниң һәр бир һәрикитини көзәтүү вә оларны девиантлиқтин сақлап қалыў.