(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada fazoviy jismlarning kombinatsiyalariga oid masalalar yechimlari bilan ko‘rsatib berilgan,hamda bir nechta masalalar o ‘quvchiga mustaqil yechish uchun tavsiya qilingan.