(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada globallashuv jarayonida yuzaga kelayotgan ma’naviy inqirozlar va ularni yengishda Islom dinining tutgan o‘rni yoritiladi. Qur’oni karim, hadislar va zamonaviy diniy-ijtimoiy adabiyotlar asosida Islomning insonparvarlik, axloqiy poklik va ma’rifat targ‘ibotchisi sifatidagi o‘rni tahlil qilinadi.