(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: Ushbu maqolada sun’iy intelektning mualliflik huquqlariga bevosita ta’siri ko’rib chiqiladi va tahlil qilinadi .Qonunchilikdagi SI texnoligiyalariga oid normalar va xalqaro tajriba muhokama qilinadi. Xalqaro miqyosda SI ning mulk va intelektual mulk obyektlariga ta’siri ko’rib chiqiladi.Bugungi kundagi mualliflik huquqlari himoyasi qay darajada muhim ekanligi yoritiladi.Shuningdek O’zbekiston SI uchun bir qator taklif loyihalari beriladi.