(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada oliy o’quv yurtlari talabalari bo’lajak ish joylariga borgach tezda o’z ish joylariga moslashib ketaolishlari maqsadida ularni oliygoxda o’qish jarayonida nafaqat ixtisoslik va boshqa nazariy bilimlarga o’qitish (akademizm), balki shu bilan birga professionalismga uyg’unlashtirib o’qitishning keyinchalik katta samara berishi ochib berilgan.