(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada “O‘zgaruvchan tok to‘g‘rilagichlari tuzulishi va ishlash prinsipi” mavzusini yangi pedagogik texnologiyalardan foydalanib, o‘qitish uslubiyoti ishlab chiqilgan. Maqolada to‘g‘rilagichlarning tuzilishi, ishlash prinsiplari va ularning energiya samaradorligini oshirish usullari mavzusini talabalarga aniq va tushunarli yetkazishni tashkil etish masalasi yoritib berilgan, bu borada xorijiy tajriba ham o‘rganib chiqilgan.