(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada Abdulla Oripovning “Haj daftari” asaridagi hadislar tahlil qilinib, ularning badiiy ifodalanishi hamda tarbiyaviy jihatlari o‘rganiladi. Shoir hadislarni g‘oyaviy-estetik vosita sifatida qo‘llab, o‘quvchining ma’naviy kamolotini oshirishga xizmat qiladi.