(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: O‘yinli texnologiyalar o‘quv jarayonini qiziqarli, samarali va innovatsion qilishga xizmat qiladi. Ushbu yondashuv orqali o‘quvchilar nafaqat bilimlarni o‘zlashtiradilar, balki hayotiy ko‘nikmalarni ham rivojlantiradilar. Shu bilan birga, o‘yinli texnologiyalarning samarali qo‘llanilishi uchun o‘qituvchilar va ta’lim muassasalari ko‘proq tayyorgarlik ko‘rishlari kerak bo’ladi.