(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotation: This article explores the pedagogical benefits and practical strategies for teaching English through art and music. It highlights how these creative disciplines can enhance vocabulary acquisition, grammar comprehension, pronunciation, and cultural understanding, while also fostering critical thinking and creative expression. The content is valuable for English language educators seeking innovative ways to enrich their lessons and cater to a wider range of learner preferences. Аннотация: Эта статья исследует педагогические преимущества и практические стратегии преподавания английского языка через искусство и музыку. В ней подчеркивается, как эти творческие дисциплины могут улучшить усвоение словарного запаса, понимание грамматики, произношение и культурное понимание, одновременно способствуя критическому мышлению и творческому самовыражению. Содержание ценно для преподавателей английского языка, ищущих инновационные способы обогатить свои уроки и удовлетворить более широкий круг предпочтений учащихся. Annotatsiya: Ushbu maqola ingliz tilini san’at va musiqa orqali o’qitishning pedagogik foydalari va amaliy strategiyalarini o’rganadi. Unda ushbu ijodiy fanlar lug’at boyligini o’zlashtirishni, grammatikani tushunishni, talaffuzni va madaniy tushunchani qanday yaxshilashi, shu bilan birga tanqidiy fikrlash va ijodiy ifodani rivojlantirishi ta’kidlangan. Mazkur material o’z darslarini boyitish va o’quvchilarning keng doiradagi afzalliklariga moslashish uchun innovatsion usullarni izlayotgan ingliz tili o’qituvchilari uchun qimmatlidir.