(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya.Ushbu maqolada o’quvchilarning muvaffaqiyatga erishish yo’lida ota-onalarning ishtiroki qay darajada muhim rol o’ynashi va qay darajada ta’sir ko’rsatishi haqida so’z yuritiladi.Shu bilan birga, ota-ona farzandining ta’lim olish jarayonida bergan e’tibori natijasida, bolada o’ziga bo’lgan ishonch hosil bo’lishi , yuqori akademik yutuqlarga erishishi va muomala madaniyatining shakllanishi haqida ham tahliliy ma’lumotlar aytib o’tiladi. Abstract. This article talks about the importance and influence of parental involvement on the success of students. As a result of the attention given to the child, there is analytical information about the formation of self-confidence, high academic achievements, and the formation of the culture of behavior.