(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada giyohvandlik hodisasi, uning kelib chiqish sabablari, inson organizmiga salbiy ta’siri hamda jamiyatdagi ijtimoiy-psixologik oqibatlari yoritilgan. Giyohvandlik bugungi kunda butun dunyo bo‘ylab dolzarb muammolardan biriga aylanib bormoqda. Maqolada, shuningdek, yurtimizda giyohvandlikka qarshi kurashish borasida amalga oshirilayotgan ishlar, mavjud huquqiy asoslar va profilaktik tadbirlar haqida so‘z yuritiladi.