(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sun’iy intellekt tizimlarini inson faoliyatining turli sohalarida qo’llanilishi, ta’lim tizimida sun’iy intellektdan foydalanishning o’ziga xos jihatlari, intellektual o’qitish tizimlari yordamida zamonaviy ta’limni tashkil etishga qo‘yiladigan asosiy talablar hamda sun’iy intellekt va zamonaviy algoritmlar asosida ta’lim sifatini oshirish yo‘nalishlari muhokama qilingan. Аннотация: В данной статье обсуждаются применение систем искусственного интеллекта в различных сферах человеческой деятельности, особенности использования искусственного интеллекта в системе образования, основные требования к организации современного обучения с использованием интеллектуальных обучающих систем, а также направления повышения качества образования на основе искусственного интеллекта и современных алгоритмов. Abstract: This article discusses the application of artificial intelligence systems in various areas of human activity, the specific aspects of using artificial intelligence in the education system, the main requirements for organizing modern education using intelligent learning systems, and directions for improving the quality of education based on artificial intelligence and modern algorithms.