(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pedagogik tahlilning mohiyati, turlari, bosqichlari va samaradorligini oshirish yo’llari batafsil tahlil qilinadi. Pedagogik jarayonni yaxshilashda pedagogik tahlilning ahamiyati, uning turli didaktik vositalar bilan integratsiyasi va o’qituvchilarning kasbiy malakasini oshirishdagi roli ko’rib chiqiladi. Maqola o’qituvchilar, pedagogika sohasi mutaxassislari va talabalar uchun foydali bo’ladi.