(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta’lim jarayonining samaradorligini ta’minlashda pedagogning o’quv jarayoniga puxta tayyorgarligi muhim ahamiyatga ega ekanligi tahlil qilinadi. Pedagogik tayyorgarlikning tarkibiy qismlari, zamonaviy pedagogik texnologiyalarni qo’llash, o’quv rejalari va dasturlarini chuqur o’rganish, o’quvchilarning individual xususiyatlarini hisobga olish kabi jihatlar batafsil ko’rib chiqiladi. Shuningdek, samarali dars tayyorlashning bosqichlari va usullari, o’quv materiallarini tanlash va ularni o’quv jarayoniga moslashtirish masalalari yoritiladi. Maqola o’qituvchilarning kasbiy malakasini oshirish va o’z ustida doimiy ishlash zarurligiga urg’u beradi.