(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotation: This article explores the transformative role of digital tools in modern English language learning. It highlights how technology can significantly enhance various aspects of language acquisition, from vocabulary and grammar to speaking and listening skills. The article provides practical examples of popular digital tools and their applications, demonstrating how they can create engaging, personalized, and effective learning experiences for English language learners. Annotatsiya: Ushbu maqola zamonaviy ingliz tili o’rganishda raqamli vositalarning o’zgaruvchan rolini o’rganadi. Unda texnologiyaning til o’zlashtirishning turli jihatlarini, jumladan lug’at va grammatikadan tortib, gapirish va tinglash ko’nikmalarini qanday sezilarli darajada yaxshilashi ko’rsatilgan. Maqola mashhur raqamli vositalarning amaliy misollari va ularning qo’llanilishini taqdim etib, ular ingliz tilini o’rganuvchilar uchun qiziqarli, shaxsiylashtirilgan va samarali o’quv tajribalarini qanday yaratishi mumkinligini namoyish etadi. Аннотация: Данная статья исследует преобразующую роль цифровых инструментов в современном изучении английского языка. В ней подчеркивается, как технологии могут значительно улучшить различные аспекты освоения языка, от словарного запаса и грамматики до навыков говорения и аудирования. Статья приводит практические примеры популярных цифровых инструментов и их применения, демонстрируя, как они могут создавать увлекательный, персонализированный и эффективный опыт обучения для изучающих английский язык.