(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari pedagog-tarbiyachilarining umummadaniy kompetensiyalarini rivojlantirishda nutq madaniyatining tutgan o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Maqolada shuningdek, pedagoglarning nutq madaniyatini rivojlantirishga xizmat qiluvchi samarali yo‘nalishlar, metodik yondashuvlar va tavsiyalar bayon qilingan.