(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотация: Мақолада фирибгарлик жинояти тушунчаси, унинг таркиби таҳлил қилинган, мазкур жиноятлар учун жавобгарликни такомиллаштириш бўйича таклиф ва тавсиялар билдирилган. Аннотация: В статье анализируется понятие мошенничества, его состав, предлагаются предложения и рекомендации по совершенствованию ответственности за данные преступления. Abstract: The article analyzes the concept of fraud, its composition, offers suggestions and recommendations for improving the responsibility for these crimes.