(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yarim o’tkazgichlar fizikasining rivojlanishini asosiy yo’nalishlaridan biri amaliy maqsadlar uchun yaroqli bo’lgan yangi materiallar sintez qilish, yarimo’tkazgichlarda elektr tokining yuzaga kelishi, yarim o’tkazgich materiallarini tashqi ta’sirlarga sezgirligi berilgan.