(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya. So‘ngi yillarda bulutli texnologiyalar bizning ish faoliyatimizda muhim o‘zgarishlarni olib keldi. Ta’limda bulutli texnologiyalardan foydalanish keng imkoniyatlarni ochib berdi, bu talabalar va o‘qituvchilarga hamkorlik qilish, resurslarni almashish va o‘quv materiallaridan istalgan joydan istalgan vaqtda foydalanish imkonini bermoqda. Ushbu maqolada ta’lim sohasida bulutli texnologiyalar va Bayes tarmoq modelidan foydalanishning turli imkoniyatlarini o‘rganildi. Unda taʼlimda bulutga asoslangan yechimlarning afzalliklari va Bayes tarmoqlaridan talabalarning bilim olishi va samaradorligini oshirish uchun qanday foydalanish mumkinligi ko‘rib chiqildi.