(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: O’zini shu yurt farzandi deb bilgan har bir fuqaro bu harakatdan chetga chiqmasligi kerak. Bu jarayon umummilliy kurashga aylanishi kerak. Shundagina minglab yoshlarning kelajagini, oilalarimiz tinchligini asrabavaylaymiz.Jamiyat taraqqiyotining zamonaviy bosqichining o’ziga xos shartsharoitlari, aholining katta qismini ijtimoiy yo’qotish giyohvand moddalar iste’moli dinamikasining o’sishiga olib keladi. Turli sabablarga ko’ra mavjud doridarmonlarga qarshi chora-tadbirlar tizimi barqaror emas va haqiqiy holatga mos kelmaydi. Vaziyatning asosiy xususiyati shundaki, giyohvandlik muammosi yosh avlod o’rtasida tobora keng tarqalmoqda.