(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’zbek tilidagi fe’l zamon shakllarining qo’llanish xususiyatlari korpus lingvistikasi bo’yicha tahlil qilinadi va turli matn janrlarida fe’l zamon shakllarining qanday ishlatilishi tahlil qilinadi.