(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ma’lumki, Dekart koordinatalar sistemasi kiritilgan fazoda ixtiyoriy tekislikning tenglamasi ko’rinishda bo’lib, koeffitsientlardan kamida biri noldan farqli, ya’ni .