(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annatatsiya: Mazkur maqolada, pedagoglar haqida ma’lumot hamda pedagoglarning ilmiy tadqiqot metodlari shuningdek, bu ilmiy tadqiqot metodlaridan foydalanishning samarali xususiyatlari hamda metod va vositalari haqida keng ma’lumotlar berilib o’tilgan. Аннотация: В данной статье даны сведения о педагогах и методах научных исследований педагогов, а также эффективные особенности использования этих методов научных исследований, а также методов и инструментов. Annotation: In this article, information about pedagogues and scientific research methods of pedagogues, as well as effective features of using these scientific research methods, as well as methods and tools, is given.