(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida matematik savodxonlikni shakllantirishda raqamli texnologiyalarning o‘rni yoritilgan. Maqolada interaktiv usullar, zamonaviy ilovalar va texnologik vositalarning ahamiyati haqida so‘z yuritilgan. Аннотация: В данной статье рассматривается роль цифровых технологий в формировании математической грамотности у учащихся начальных классов. Обсуждаются важность интерактивных методов, современных приложений и технических средств обучения. Annotation: This article discusses the role of digital technologies in developing mathematical literacy among primary school students. It explores the importance of interactive methods, modern applications, and technological tools in teaching.