(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada telemeditsina nima ekani, uning qanday ishlashi va ayniqsa O‘zbekiston uchun qanday foydali ekani haqida so‘z yuritiladi. Hozirgi kunda telemeditsina chekka joylarda yashovchi odamlar uchun shifokorlar bilan masofadan maslahatlashish imkonini beradi. Maqolada telemeditsinaning afzalliklari, mavjud muammolari va bu tizimning O‘zbekistonda qanday rivojlanayotgani haqida oddiy tilda tushuntiriladi. Аннотация: В данной статье рассказывается, что такое телемедицина, как она работает и какую пользу она может принести, особенно для Узбекистана. В настоящее время телемедицина позволяет людям, живущим в отдаленных районах, консультироваться с врачами на расстоянии. В статье простым языком объясняются преимущества телемедицины, существующие проблемы и то, как эта система развивается в Узбекистане. Annotation: This article discusses what telemedicine is, how it works, and how it can be especially beneficial for Uzbekistan. Today, telemedicine enables people living in remote areas to consult with doctors at a distance. The article explains in simple terms the advantages of telemedicine, the existing challenges, and how this system is developing in Uzbekistan.