(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada shaxsning kasbiga nisbatan qiziqish va ishtiyoqning so‘nishi mexanizmlari tahlil qilingan. Shu bilan birga, kasbiy so‘nish va kasbdan zerikish holatlarida shaxsga qanday yordam ko‘rsatish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Shaxsning faoliyatiga nisbatan motivatsiya va ishtiyoqning susayishi kasbiy hayotda muhim psixologik jarayonlarni tashkil etadi. Bu jarayonlarni tahlil qilish va unga qarshi kurashish usullarini ishlab chiqish amaliyotda keng qo‘llaniladi.