(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
O‘smir qizlar bilan ishlashda eng muhim shart – bu ishonchli aloqa. Qizlar o‘z muammolarini aytib bera oladigan, hukm qilinmaydigan va eshitiladigan muhitda o‘zlarini xavfsiz his qiladilar. Shaxsiy yondashuv, beg‘araz tinglash va ochiq muloqot psixologik aloqani mustahkamlaydi. Ko‘pchilik o‘smir qizlar tashqi ko‘rinishidan norozi bo‘lishadi. Ularga sog‘lom va ijobiy o‘ziga munosabatni o‘rgatish – ularning o‘ziga bo‘lgan ishonchini oshirishda muhimdir. Sog‘lom ovqatlanish, jismoniy faollik, gigiyena va o‘zini qadrlash haqida muntazam suhbatlar o‘tkazish foydali bo‘ladi.