(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ma’lumotlar bazasi bilan ishlashning zamonaviy usullari va texnologiyalari yoritilgan. Unda an’anaviy ma’lumotlar bazalaridan farqli o‘laroq, bulutli texnologiyalar, NoSQL tizimlari, real vaqt rejimida ma’lumotlar bilan ishlash, shuningdek, avtomatlashtirilgan boshqaruv vositalari kabi ilg‘or yondashuvlar tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada zamonaviy dasturlash tillari va API vositalari orqali ma’lumotlar bazasiga integratsiya qilishning qulayliklari, xavfsizlik choralarining takomillashuvi va katta hajmdagi ma’lumotlar bilan ishlash samaradorligini oshirish usullari haqida so‘z yuritiladi. Tadqiqot natijalari amaliyotchi mutaxassislar va dasturchilar uchun foydali bo‘lishi mumkin.