(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada hozirgi kunda rivojlanib borayotgan sun’iy intelekt va ta’lim tizimida sun’iy intelekt haqida foydalanish, sun’iy intellektini ta’limda qo’llashning ijobiy va salbiy tomonlari, sun’iy intellektning taraqqiy etishi, sun’iy intellekt rivojlanishi tezlashgan sari kasbiy faoliyatlar ham asta- sekin kamayib borishi haqida to’liq bayon qilingan. Annotation. Annotation. this article fully describes the use of artificial intelligence in the currently developing system of artificial intelligence and education, the pros and cons of using artificial intelligence in education, the progress of artificial intelligence, and the gradual decline of professional activities as the development of artificial intelligence accelerates.