(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотация. Ўзбекистон Республикаси Президентининг «Тадбиркорлик фаолияти ва ўзини ўзи банд қилишни давлат томонидан тартибга солишни соддалаштириш чора-тадбирлари тўғрисида» 2020 йил 8 июндаги ПҚ-4742-сон қарори Abstract. Resolution of the President of the Republic of Uzbekistan No. PP-4742 dated June 8, 2020 “On measures to simplify state regulation of entrepreneurial activity and self-employment”