(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada otorinolaringologiya diagnostikasida vizualizatsiya jarayonlarining tahlili va ularning ishonchliligini oshirish usullari ko‘rib chiqilgan. Zamonaviy diagnostika texnologiyalari yordamida kasalliklarni aniqlashda vizualizatsiya metodlarining ahamiyati va ularning sifatini yaxshilash uchun qo‘llaniladigan innovatsion yondashuvlar tahlil qilingan. Maqolada tasvir sifatini optimallashtirish, shovqinlarni kamaytirish, tasvirlarni qayta ishlash va avtomatlashtirilgan diagnostika tizimlarini joriy etish orqali ishonchlilikni oshirish imkoniyatlari muhokama qilinadi.