(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada himоya gаzlаr muhitidа pаyvаndlаshning mоhiyati, erimаydigаn elеktrоdlаr bilаn pаyvаndlаsh axamiyati, eriydigаn elеktrоdlar bilаn pаyvаndlаsh turlari va himoya gazlaridan foydalanib payvandlash jarayonida metallni tashqi zararli ta’sirlardan himoya qilib, barqaror payvandlash yoyini hosil qilishni ko‘rib chiqamiz.