(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotaciya: Bul maqalada Qaraqalpaq xalıqınıń arasında qosıqshı bolıp tanılıp kiyatırǵan jáne bir qosıqshılarımızdıń biri, ájayip hawaz iyesi Xanzada Palwanova haqqında túsinik berip ótiledi. Аннотация: В этой статье рассказывается об одной из наших лучших подружек, Ханзаде Палўановой, известной среди каракалпакского народа как подружкa.