(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
OXX joylashgan hududning iqlimiy sharoitlari. OXX joylashgan hududning iqlimi - keskin kontinental bo‘lib, yozda juda issiq va qishda sovuq bo‘ladi. Olmaliq meteorologik stansiyasi bo‘yicha o‘rtacha oylik havo harorati quyidagi 1-jadvalda keltirilgan: