(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Maqolada sanoatni ishlab chiqishni mahalliylashtirish jarayonida tijorat banklari mablag‘laridan samarali foydalanishning dolzarb masalalari ko‘rib chiqilgan. Mahalliy sanoat korxonalarini rivojlantirishda bank kreditlari, investitsiyalar va moliyaviy vositalarning o‘rni tahlil qilingan. Raqamlashtirish sharoitida bank xizmatlarining sanoat loyihalarini qo‘llab-quvvatlashdagi imkoniyatlari, shu jumladan, innovatsion moliyalashtirish usullari va xavf-xatarlarni boshqarish strategiyalari o‘rganilgan.