(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Maqolada korxonalar va tashkilotlarda moliyaviy natijalarni shakllantirish va boshqarish mexanizmlari tahlil qilinadi. Moliyaviy resurslarni samarali boshqarish, xarajatlarni optimallashtirish va daromadlarni oshirish strategiyalari ko‘rib chiqiladi. Moliyaviy rejalashtirish, byudjetlashtirish va xavf-xatarlarni boshqarishning zamonaviy usullari, shuningdek, raqamli texnologiyalarning moliyaviy natijalarga ta’siri o‘rganiladi.